Am realizat cu mare drag un apartament pentru o familie tanara, vesela si iubitoare de calatorii. Spatiul este format din 3 dormitoare, living, bucatarie si 2 bai. Intreg spatiul a fost gandit ca fiind o imbinare intre latura masculina si cea feminina. Beneficiari si-au dorit un spatiu personalizat 100%, din acest motiv mare parte din corpurile de iluminat, decoruri, oglinzi, etajere au fost realizate de noi in cadrul Atelier Moldoveanu.

Bucataria am propus sa fie open space fiind unita cu zona de zi. Deci micuta, am reusit sa imbinam atat latura functionala cat si cea estetica. In aceasta zona am propus si realizat in atelierul nostru, cateva etajere din metal, pentru a putea avea tot timpul plante aromatice proaspete. Am optat sa mergem pe nuante calde, deschise pentru a crea senzatia de spatialitate.

Zona de zi, inglobeaza atat zona de living cat si zona de dining. Fiind tot timpul inconjurati de prieteni, acestia au optat pentru o masa mare de 6 locuri. Deasupra mesei  am conceput si realizat in atelierul nostru un candelabru cu 16 cupole, 8 din ele fiind finisate integral cu aplicatie de cupru. Pentru a evidentia si mai bine aceasta zona, candelabrului i s-au alaturat si 2 patrate concentrice, fiecare realizat cu elemente care se regasesc in intreaga amenajare: metal si lemn. Pata de culoare a livingului o reprezinta canapeaua, un albastru electric, perfect pentru a da o nota de eleganta spatiului. Alaturi de metal si lemn, am simtit nevoia sa regasim si elementul de piatra, reprezentat aici prin decorarea peretelui din zona TV cu  beton aparent.

Dormitorul matrimonial este realizat in nuante pamanii, frumos decorat cu elemente finisate in cupru. Pentru un plus de confort am recomandat patul tapitat integral. Corpurile de iluminat atat cele din spatele patului cat si cel suspendat au fost realizate de noi.

Dormitorul de oaspeti, este un oras in miniatura, mobilierul cat si corpul de iluminat de la pat reprezinta siluete de blocuri si case. Un decor din metal, inedit si de un efect extraordinar de frumos.

Cele doua grupuri sanitare, continua conceputul  regasit in intreaga amenajare. Baia matrimoniala  are inclusa o cada generoasa iar nuantele folosite sunt inspirate din culoarea stejarului afumat. Pentru a realiza un contrast perfect am optat pentru obiecte sanitare si mobilier albe. Baia secundara inglobeaza  un dus walk in. Oglinda este inspirata din faianta cu forme organice.

Pe hol “troneaza” o harta supradimensionata pe care beneficiarii pot pune poze, stickere din multele calatorii pe care le-au facut si care urmeaza.

In curand vom reveni si cu imagini finale – reale ale spatiului. Suntem incantati ca beneficiarii si-au dorit implementarea 100 % a proiectului nostru.

 

 

living 1

 

hol 2 t r living 3 living 2 hol 1 gr2 gr1 dormitor oaspeti 3 dormitor oaspeti 2 bucatarie1 bucatarie 3 bucatarie 2 bm 2 bm 1