Atelier Moldoveanu a realizat un apartament micut dar cochet, un spatiu linistit ideal pentru o tanara mamica si copilul acesteia. Apartamentul este format din 1 dormitor, 1 living,  1 grup sanitar, bucatarie si balcon.

Dorind sa folosim spatiul la maxim, am propus relocarea camerelor fata de destinatia initiala. Astfel bucataria a fost mutata in balcon iar camera de copil a luat locul bucatariei initiale.

In zona de intrare am realizat un cuier cu pantofar inclus, iar in partea de jos am propus un taburet pe roti tractabil.

Camera de zi, un open space cu bucataria nou realizata, este un spatiu linistit unde predomina culori calde, pasteluri. Fiind un spatiu micut am ales sa folosim nuante deschise, crem, bej, alb, ocru. Ca si culori de accent vom regasi galben mustar si gri. Tot camera de zi adapostete si o zona de dining suficient de mare pentru a satisface nevoile beneficiarului. Pentru a da un plus de unicitate spatiului am propus in aceasta zona un decor metalic marca Atelier Moldoveanu.  Mobilierul, atat la bucatarie cat si la living este predominant alb. Pentru a crea o mica separatie intre zona de zi si bucatarie am ales sa realizam un corp de mobilier despartitor, care pe langa rolul estetic are si rol functional fiind ideal pentru depozitare electrocasnice, vesela. Corpurile de iluminat poarta deasemenea marca Atelier Moldoveanu. In zona de bucatarie dintre blat si corpurile suspendate am folosit sticla termorezistenta vopsita. Pentru a realiza un contrast frumos am recomandat folosirea de electrocasnice negre, care dau un plus de eleganta spatiului.

Camera copilului, fosta bucatarie, este un spatiu ingust dar am reusit sa includem tot ceea ce este necesar intr-o astfel de incapere. Fiind vorba de un baietel de 10 ani am incercat sa realizam o amenajare care sa se preteze atat pentru aceasta varsta, dar in acelasi timp sa se potriveasca si pentru un adolescent. Am ales mobilarea pe o singura parte a camerei iar pe peretele opus am decorat cu o pluta imensa realizata la comanda, zona perfecta pentru prinderea planselor de activitati. Tonurile folosite sunt similare cu cele din restul amenajarii, alegand  un tapet cu forme geometrice gata sa creeze un spatiu vizual mai mare.

Dormitorul matrimonial, o oaza de linistite pentru o odihna perfecta. Mare iubitoare de natura, beneficiara a fost foarte incantata de propunerea noastra din spatele patului. Un fototapet personalizat cu imagini din natura. Corpurile de iluminat am propus sa fie 1 cupola directionala in zona patului si un lampadar din aceeasi serie. Perimetral se regasesc spoturi incastrate perfecte pentru a crea un ambient placut. Deoarece spatiul de depozitare nu este prea generos, am ales realizarea unul mobilier la inaltime care se continua din dressingul cu 2 usi.  Mobilierul este realizat la comanda, folosind culoarea alba.Pe peretele opus patului am realizat un ceas la comanda personalizat marca Atelier Moldoveanu.

In baie am propus construirea unui dus tip walk-in cu scurgere direct din pardoseala. Atat in zona acestuia cat si in zona lavoarului am folosit mozaic din piatra in tonuri de gri, maro si galben mustar. Pe jos am ales sa folosim un parchet special de baie, cu rezistenta maxima la umiditate. Acesta este in aceeasi nuanta cu parchetul din restul amenajarii.  Paravanul fix din zona de dus este si acesta personalizat avand dubla functionalitate, protejeaza zona lavoarului de apa si are rol si de port prosop.