Ai planuri sa iti redecorezi casa? Sau ai deja o casa, dar are nevoie de o noua amenajare interioara? Daca esti de parere ca poti face acest lucru de unul singur, noi iti spunem ca s-ar putea sa te inseli. Iti vom demonstra in 8 pasi de ce este mai inteligent sa apelezi la serviciul nostru de design de interior!

1. Vei salva bani!

Stiu ca poate suna ciudat ca poti salva bani angajand un designer de interior, majoritatea oamenilor cred exact inversul daca iei in calcul onorariul perceput, insa noi te putem ajuta sa eviti multe greseli care costa bani, sa cumperi materiale si obiecte la preturi mult mai bune si cu o durata de viata mult mai mare, sa folosesti exact produsele de care ai nevoie si nu in ultimul rand, sa te incadrezi in bugetul stabilit, dar la final proiectul sa arate exact cum ti-ai dorit!

2. Economisesti timp!

Orice proiect de amenajare are nevoie de mult timp, iar daca nici nu ai idee despre ce este vorba si trebuie sa te ocupi si de research, o sa iti ocupe si mai mult timp. Detalii, logistica, mostre, monitorizare, research, achizitie… poti lasa toate aceste lucruri pe mana noastra! Noi vom avea grija de acest proces si ne vom asigura ca totul decurge conformul planului pe care il stabilim de la bun inceput alaturi de tine.

Nu mai este nevoie sa alergi dupa materiale, mostre, piese de mobilier s.a.m.d. pentru ca noi vom avea grija sa iti aratam o selectie care se potriveste gustului, stilului si bugetului tau.

Mai mult, vom realiza inca de la inceputul colaborarii un releveu in ceea ce priveste amenajarea (stiul, cromatica, materiale), vom face propuneri de compartimentare sau mobilier in variante 2D si vom realiza imagini virtuale pentru fiecare camera (randari 3D), totul pentru a ne asigura ca totul va arata exact asa cum iti doresti. Ne place sa comunicam in mod regulat cu cilentii nostri despre cum decurge proiectul.

3. Un punct de vedere profesionist

Un designer iti ofera intotdeauna un punct de vedere profesionist care va conduce catre un plan de actiune solid. Un desinger inseamna inca o pereche de ochi, dar acesti ochi sunt antrenati sa vada si sa realizeze lucruri pe care poate tu nu le-ai vedea. Iti vom explica foarte clar cum poate fi utilizat spatiul de care dispui si vom realiza un plan de actiune pentru transformarea locuintei tale.

4. Buget si planificare

De cele mai multe ori cand o persoana incearca sa isi redecoreze spatiul pe cont propriu socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar bugetul este intotdeauna depasit. Noi vom avea grija sa ne incadram exact in bugetul stabilit.

Dupa ce am stabilit care iti sunt dorintele, vom incerca sa estimam exact cat vor costa, din ce materiale sunt produsele, cand vor fi gata, cum se instaleaza, totul inainte de a comanda aceste produse.

5. O paleta larga de resurse

Exista produse disponibile pentru designeri si produse disponibile pentru public in general. Ca designeri de interior, avem acces la o paleta mult mai larga de resurse si produse ce te pot ajuta sa obtii un spatiu unic si armonios. Mai mult, Atelier Moldoveanu este in masura sa realizeze la comanda o varietate de produse din metal, lemn si sticla. Daca un produs nu exista, il putem inventa, iar apoi ii dam viata!

6. Contacte

Stii un instalator bun? Dar un zugrav priceput? Dar un electrician? Nu mai este nevoie sa iti faci griji pentru toate aceste lucruri, ne ocupam noi de tot pentru ca un specialist nu vine niciodata singur! Venim cu o intreaga echipa de profesionisti si o lista generoasa de furnizori.

7. Un spatiu unic

Un designer de interior este antrenat sa vada lucrurile diferit si sa aiba o imagine de ansamblu asupra spatiului, lucru pe care poate clientii nu o au de obicei, iar rezultatul va fi un spatiu unic realizat exact dupa gustul tau sau pentru a asigura nevoile familiei tale. Vom avea grija sa integram diferitele nevoi si preferinte ale familiei astfel incat la final sa realizam un spatiu unitar, plin de stil si care sa satisfaca toti membrii familiei.

8. Atentie la detalii

Un designer de interior priceput stie exact care sunt piese potrivite pentru tine si de unde le poate procura intr-un timp scurt si la cel mai bun pret, are grija ca finisajele sa fie de calitate, iar decoratiunile sa se integreze perfect astfel incat planul si tematica sa fie respectata pana la cele mai mici detalii.

In comparatie cu un mester de ocazie, suntem in masura sa iti oferim rezultate impecabile si te vom ajuta sa eviti greseli care se pot dovedi costisitoare, de exemplu executii ce necesita reparatii la scurt timp dupa ce lucrarea a fost finalizata.

Contact:

Tel: +4 0744 51 83 68 Tel: +4 0757 57 44 88
Email: contact@ateliermoldoveanu.ro / ateliermoldoveanu@gmail.com
Adresa: str. Cezar Boliac, nr. 43, sect. 3, Bucuresti
Program: 8:00 – 20:00 (cu telefon in prealabil)

COMMENTS LIST (0)

SHARE IDEAS!