Iata ca s-a terminat si editia BIFE-SIM 2015.  Fiind prima oara cand participam la acest targ, nu am stiut la ce sa ne asteptam, insa a fost o experienta placuta pe care o sa o repetam cu siguranta si anul viitor.

Am avut ocazia sa intalnim oameni frumosi din toate categoriile de interes pentru noi: clienti deschisi cu idei nastrusnice ca ale noastre, colaboratori noi si vechi, designeri si arhitecti.

Lasam modestia la o parte si ne bucuram ca aproape fiecare om care a intrat in standul nostru a avut doar cuvinte de lauda si am auzit foarte des: “Este cel mai frumos stand de la targ!”, “Am vazut cateva imagini pe Facebook si am venit sa va vad!”, “Aaa, deci asta este standul de care vorbeste toata lumea!” – acest tip de feedback ne confirma ca facem o treaba minunata si ne ofera puterea de a merge mai departe in dezvoltarea proiectelor Atelier Moldoveanu si Fabrica de Litere.

In incheiere dorim sa le multumim oamenilor dragi care ne-au fost alaturi: Divanissimi – alaturi de care am creat un spatiu minunat la BIFE si Marius Dragne – pentru imortalizarea momentului.

COMMENTS LIST (0)

SHARE IDEAS!